Badarganj.kgm125 KVA droge transformatorDe algehele sfeer is verbeterd

 • vrijgavetijd:2022-08-13 19:57:39
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:526
 • Korte omschrijving:

  Badarganj.kgm,Badarganj.kgmProducent van regelaar met olieonderdompeling,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of

Artikel inhoud
Badarganj.kgmProducent van regelaar met olieonderdompeling,

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Badarganj.kgmDe isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Santa Luzia.kgmKorte invoering van de nullijn van de transformator

Look van olie van gietijzeren delen

Geluid bij faseuitval


Badarganj.kgm125 KVA droge transformatorDe algehele sfeer is verbeterdDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Waar is goedElektrische transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Badarganj.kgmPrimair energie-efficiëntiemodel van droge transformator, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


Badarganj.kgm125 KVA droge transformatorDe algehele sfeer is verbeterdDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

De productlijnNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

fabrikant van droge transformatoren

Badarganj.kgmNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

fabrikant van droge transformatoren

Na de no-load test is normaal voor h kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Badarganj.kgmOverige productinformatie
 • Vlaardingen3-meter hydraulisch hefplatformIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelingstec

  Vlaardingen3-meter hydraulisch hefplatformIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelingstec

 • VlaardingenKleine hydraulische platformheftruckUitleg van de aankoopmethode

  VlaardingenKleine hydraulische platformheftruckUitleg van de aankoopmethode

 • VlaardingenLeverancier van hydraulisch hefplatformKun je op hoogte werken?

  VlaardingenLeverancier van hydraulisch hefplatformKun je op hoogte werken?

 • VlaardingenBordbrug van automobieltypeOfferte

  VlaardingenBordbrug van automobieltypeOfferte

 • Saint-Denis.kgmAangepaste mobiele hydraulische instapbrugHet tekort aan grondstoffen in de industrie

  Saint-Denis.kgmAangepaste mobiele hydraulische instapbrugHet tekort aan grondstoffen in de industrie

 • Saint-Denis.kgmMobiel cllimbingVerschillende functies in gebruik

  Saint-Denis.kgmMobiel cllimbingVerschillende functies in gebruik

 • Saint-Denis.kgmBeweegbaar hefplatform van de aluminiumlegeringDe rol van elk onderdeel

  Saint-Denis.kgmBeweegbaar hefplatform van de aluminiumlegeringDe rol van elk onderdeel

 • SandvikenWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformatorHoe de richting van gedra

  SandvikenWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformatorHoe de richting van gedra

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!